maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ihanaa poikasarkea :-)

On se niin ihanaa katsoa noiden poikasten kasvua! Opaakeilla on nyt kaikilla oma pikkuyksiö, kun eivät pärjänneet keskenään. Näyttäisi siltä, että on kaksi varmaa poikaa, yksi varma tyttö ja sitten kaksi pienempää, joiden sukupuoli ei vielä ole varma. Näyttäisivät kyllä enemmän pojilta, kun ei näy tuota mätiä ollenkaan, kun valo kuultaa läpi. Voivat tosin vielä olla siihen liian pieniäkin.


Isoin poika, Thor, naapurinaan Aino

Toinen poika, Odin

Sinimustista kruunupyrstöistä näyttää tällä hetkellä olevan 3-4 jo ihan hyvän kokoista ja pienempiä on sitten jotain 4-6kpl. Syövät hyvällä ruokahalulla nyt Dupla Rin S:ää. Meni helposti, kun en viljellyt artemiaa ollenkaan, vaan syötin likoeläin ympeillä, mikromadoilla ja Attison'n betta starterilla ekat viikot ja nyt sitten vaihdoin Duplaan. Ovat jo selkeän tummakroppaisia ja sinertäviä. Liikkuvat kuitenkin niin kovalla vauhdilla aina kun tulen viereen, että en saanut niistä kunnon kuvia aikaiseksi.



SinimustaCT poikanen


Toinen sinimusta CT

Turkoosi-sinimustat kruunupyrstöt alkavat jo olla ihan havaittavan kokoisia pikkutäpliä. Niitä kerääntyy yhteen nurkkaan kutuboxissa ainakin 20 kpl. Mutta ilmeisesti niitä on enemmän sitten koko altaan alueella. Eli ihan onnistunut kutu. Nyt vain keskitytään syöttämään ja pitämään niitä hengissä.

Turkoosin ja sinimustan CT poikasia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti