tiistai 7. helmikuuta 2012

Piiiitkän tauon jälkeen!

No täällä tosiaan taas pitkä tauon jälkeen. On elämä ollut muilta alueilta niin kiireistä, että taistot jäivät toissijaisiksi. Hebe ja Jasper ovat jo päässeet paremmille vesille niin kuin opaakkiparikin. Poikasia muutama oli jäljellä, mutta pääsivät Kultakalafarmarille viime keväänä yhdessä muutamien jäljellä olleiden salamanteri HM:ien kanssa. Minulle jäi vain yksi salamanteri pariskunta, mutta sekin tappeli toisensa hengiltä syksyllä. Nyt jäljellä oli vain kaksi Heben ja Epeioksen sinimustaa CT poikasta (joskin isoja jo).

Olin jo taistoista tosiaan lähes luopunut, kun sitten muutaman kruunupyrstötytön Akvaariokeskuksesta nappasin mukaan. Olin jo toisen jäljellä olevista sinimustista kruunutytöistä luvannut Kultakalafarmarille ja hän sitten toikin mukanaan sitten yhden kruunupyrstö pojan. Tämä poika ei ole ihan värivalio, kun on Royal blue reilulla punaisella värivirheellä. On kuitenkin ihan ilo silmälle.

No sitten tuossa viime viikolla perheeni pienin totesi, että kun meillä on poika ja tyttöjä, niin kyllä niiden pikkukaloja pitäisi tehdä. ...ja näin ollen pääsi uusi Ukko-Pekka (nimetty siis) miesten hommiin akvaariokeskuksen saman värisen Maijan kanssa. Kauheaa intoa ei ole poikasten hoitoon, mutta katsotaan mitä tehdään. Ukko-Pekka toimi kuitenkin reippaasti isänä ja nyt vilisee pieniä jo pinnassa.

Jatkossa ajatuksena on kokeilla vielä tuo Ukko-Pekka sen sinimustan kruunutytön, Ladyn, kanssa. Voisi musta peittää värivirhettä ja tulisi ainakin hyviä kruunuja tulokseksi. Ja näin saisi vielä jatkettua tuota black blue lace geeniperimää vaikkakin vähän väärään suuntaan.

Tässä viime aikojen kiinnostuksista (7 kpl Salamanteriplekoja L-134 ja 3kpl seepraplekoja L-046):

Salamanteripleko putkessaan

Sama pleko sukupuolitarkastelussa. Pojalta näyttää minun silmissäni!?!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti