keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Eipä tullut uusia kutuja

No tuo CT poika sitten päätyi itsemurhaan vaikka sitä valvoinkin. Onnistui jotenkin tunkemaan itsensä kivien väliin. ...ilmeisesti plekoilla osuutta asiaan, että oli sinne juuttunut. Etsin ihmeissäni ja sieltä se löytyi.

Poikasia olen säästänyt 4 kpl ja niillä alkaa olla kokoa jo yli sentti. Värinä on royal blue punaisella värivirheellä ilmeisesti. Sen punaisen määrän näkee kunnolla sitten vasta myöhemmin. Ja pyrstöt on CT. Voisi tulla ihan kivankin näköisiä, jos punainen olisi tasaisesti evien kärjissä. Sukupuolta en ole vielä edes katsonut.

Olin jo päättänyt luopua näiden taistojen viljelystä, mutta taisi tulla ahnehdittua taas, kun päätin uuteen Thaikkutilaukseen lähteä mukaan! Sieltä sitten tulee ihanuuksia (uusi black blue lace CTPK pari ja Mustard gas CT pari ...on tumma vaihe menossa niiden opaakkien jälkeen!). ...miten tässä malttaa odottaa. Täytyy altaat katsoa valmiiksi, että saa parit heti kutemaan, kun vain saapuvat. Ja sitten voin tuota artemiaakin viljellä taas pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti