sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Teinit tutustumassa toisiinsa

Nyt pääsivät ekaa kertaa opaakki HM teinit pusukoppiin! Voi sitä ihmetystä, kun kävivät uhittelemassa toisilleen ja tajusivat sitten, että tässä ollaan oikeasti samassa altaassa eikä välissä ole seinää! Nyt mennä viipotetaan ympäriinsä ja mietitään, että mitä tässä pitäisi tehdä! Pesää oli alussa, mutta nyt siitä ei ole enää tietoakaan. Ehkä tekevät uuden pesän ennen kutua tai jos edes kutevat...

Thor ja Nanna, omat kasvatit 11/2010

Thor ja Nanna tutustumassa toisiinsa.
Kuvien laatu on surkea, kun ovat muovisessa altaassa, joka ei siis ole ihan kirkas seinistä. Ja siihen onnistui vielä jäämään vedenvaihdossa aika paljon ilmakuplia pintaan!

Samalla pääsivät Hebe ja Turkoosi poika pääsivät taas kutemaan. Edellisestä kudusta on kymmenkunta poikasta jäljellä. En pystynyt artemiaa viljelemään, joten joutuivat aika nopeasti kuivamuonalle ja se vähän karsi selviytyjiä. Tässä kuva Turkoosista:


Turkoosi, oma kasvatti 07/2010
Salama paljastaa kuinka paljon punaista onnistui Turkoosi perimään! Harmi juttu, vaikka vanhemmilla ei juurikaan punaista ollut. Nyt yritän sitä piilottaa kudettamalla tuon Heben kanssa, joka on Black Blue Lace eli on paljon mustaa. Turkoosin pyrstö on tosi upea. Sen isällä oli Y-ray pyrstö, joten täytyy toivoa, että poikasistakin tulee komeita ja punainen piiloutuu edes vähän enemmän.


Hebe, oma kasvatti 05/2010
Taas on vähän kuvan laatu surkea ja Hebe mökötti, kun joutui kuvauspurkkin! Vieläkin vatsaevissä on jäljet Epeioksen kanssa touhuiluista!

Epeios on huonona. En tiedä pahoittiko se mielensä, että sen tyttö kutee nyt toisen koiraan kanssa! Epeios makailee vain pohjalla ja on surkeena. Kyllä se vielä syö, mutta huonolta näyttää, jos ei tuosta piristy. Sai lääkityksen ja mantelipuunlehden seuraksi. Toivotaan parasta. Sen ja Heben poikasista karsin kolme isointa kasvamaan. Muut olivat tosi pikkuruisia eivätkä juurikaan kasvaneet. Yksi alkaa olla jo yli sentin kokoinen. Toivottavasti niistä tulisi uusi pari sitten loppuvuodeksi.

Tässä vielä yksi Lasurian tai Kaiholan ja Criuksen poikanen, jonka sain kuvattua.
On ihanan värinen! On luonnonvalossakin tosi turkoosi! Nyt kun vain saisin varmistettua sen sukupuolen. Tytöksi olen sitä ajatellut muodon takia, mutta nyt en oo enää varma, täytyy vielä seurata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti